dimarts, 23 de juliol de 2013

CUPCAKES DE LIMON

 
Una nova entrada, que ara feina temps que no escrivia. I després d’aquest descans he decidit introduir més receptes, que és una cosa que em ve molt de gust. M’agrada allò de provar coses noves.
Una nueva entrada, que ahora hacía tiempo que no escribía. Y después de este descanso he decidido introducir más recetas, que es una cosa que me apetece mucho. Me gusta probar cosas nuevas.
 
 
Avui us porto uns cupcakes de llimona, molt tendres i refrescants. Els he fet com a suport d’uns macarons pel taller que estic fent amb Cupcakes a gogo i que es diu “Macarons al milímetro”. Però de macarons ja en parlarem en un altre moment.
Hoy os traigo unos cupcakes de limón, muy tiernos y refrescantes. Los he hecho como soporte de unos macarons para el taller que estoy haciendo con Cupcakes a gogo y que se llama “Macarons al milímetro”. Pero de macarons ya hablaremos en otro momento.
 
 
Volia fer uns cupcakes sense aromes o emulsions, sinó que portessin suc i pell de llimona, i he trobat els Lemon Raspberry de Victoria’s Cakes en el darrer número de la revista Sweet Magazine. Però he fet algunes modificacions.
Quería hacer unos cupcakes sin aromas o emulsiones, sino que llevaran zumo y piel de limón, y he encontrado los Lemon Raspberry de Victoria’s Cakes en el último número de la revista Sweet Magazine. Pero les he hecho algunas modificaciones.
 

Ingredients per a 10-12 cupcakes:         Ingredientes para 10-12 cupcakes:

100 gr. de mantega                                         100 gr. de mantequilla

100 gr. de sucre                                               100 gr. de azúcar

2 ous petits                                                       2 huevos pequeños

25 ml. de suc de llimona                                  25 ml. de zumo de limón

125 gr. de farina                                               125 gr. de harina

5 gr. de llevat en pols                                      5 gr. de levadura en polvo

pell ratllada d’una llimona                               piel rallada de un limón

Engeguem el forn a 180º i preparem les càpsules.

Comencem batent la mantega amb el sucre fins que tingui textura de crema.

Afegirem els ous d’un en un, una mica batuts, però integrant bé el primer abans de incorporar el segon. I després afegirem el suc de llimona.

Quan ja estigui integrat, anirem afegint en un parell de vegades la farina i el llevat, que ja haurem passat per sedàs.

Per acabar, incorporarem la pell de llimona.

Repartirem la massa a les càpsules, no més d’un terç de la seva capacitat, i els posarem al forn durant uns 18 minuts. Però abans de retirar del forn hem de comprovar que estan cuits punxant amb una brotxeta o similar i que surto neta. I un cop fora, hem d’esperar uns 5 minuts abans de passar-los a una reixeta a refredar.

Encendemos el horno a 180º y preparamos las cápsulas.

Comenzamos batiendo la mantequilla con el azúcar hasta que tenga textura de crema.

Añadiremos los huevos de uno en uno, un poco batidos, pero integrando bien el primero antes de incorporar el segundo. Y después añadiremos el zumo de limón.

Cuando ya esté integrado, iremos añadiendo en un par de veces la harina y la levadura, que habremos tamizado.

Para acabar, incorporamos la piel de limón.

Repartimos la masa en las cápsulas, no más de un tercio de su capacidad, y los pondremos en el horno durante unos 18 minutos. Pero antes de retirarlos del horno tenemos que comprobar que están hechos pinchando con un palillo o similar y que éste salga limpio. Y una vez fuera, tenemos que esperar unos 5 minutos antes de pasarlos a una rejilla para enfriar.Aquesta vegada els he farcit amb lemon curd i els he decorat amb una buttercream de llet merengada. Estan boníssims i gens empallegosos! I pel taller de macarons he acabat la decoració amb uns macarons de canyella farcit de formatge crema i praliné d’avellanes. Deliciós!!!

Esta vez los he rellenado con lemon curd y los he decorado con una buttercream de leche merengada. ¡Están buenísimos y nada empalagosos! Y para el taller de macarons he acabado la decoración con unos macarons de canela rellenos de queso crema y preliné de avellanas. ¡¡¡Delicioso!!!Proveu-los, que segur que us agraden!

¡Probadlos, que seguro que os gustan!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...