diumenge, 14 d’abril del 2013

LA BIBLIOTECA ESTA D'ANIVERSARI



La Biblioteca Armand Cardona Torrandell de la meva ciutat, Vilanova i la Geltrú, acaba de fer 10 anys i els he fet el pastís d’aniversari. I m’ha fet molta il·lusió perquè hi vaig estar treballant bastant de temps i perquè allà vaig començar amb la rebosteria creativa.

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell de mi ciudad, Vilanova i la Geltrú, acaba de cumplir 10 años y les he hecho el pastel de cumpleaños. Y me ha hecho mucha ilusión porque estuve trabajando bastante tiempo y porque allí empecé con la repostería creativa,



Primer buscant receptes, després vaig anar a parar a blogs, i d’aquí a posar-ho en pràctica. I la primera vegada que vaig fer uns cupcakes van ser per convidar els companys de la biblioteca el dia del meu aniversari: cupcakes de plàtan amb buttercream de xocolata, amb el gat de la Cardona com a decoració.

Primero buscando recetas, después fui a parar a los blogs, y de ahí a ponerlo en práctica. Y la primera vez que hice unos cupcakes fue para invitar a los compañeros de la biblioteca el día de mi cumpleaños: cupcakes de plátano con buttercream de chocolate, con el gato de la Cardona como decoración.



Que què és el gat de la Cardona? El nom de la biblioteca, Armand Cardona Torrandell, correspon a un pintor establert a Vilanova que tenia un llenguatge artístic propi i especial. I l’Esther Sampietro és una jove artista vilanovina que va crear la mascota de la biblioteca inspirant-se en les seves pintures.

¿Que qué es el gato de la Cardona? El nombre de la biblioteca, Armand Cardona Torrandell, corresponde a un pintor establecido en Vilanova que tenía un lenguaje artístico propio y especial. Y Esther Sampietro es una joven artista villanovesa que creó la mascota de la biblioteca inspirándose en sus pinturas.



L’onze d’abril, el mateix dia de l’aniversari, treballadors i ex-treballadors de la biblioteca vam anar a sopar per celebrar-ho (qualsevol excusa és bona). I, com gairebé sempre que ens reunim, vaig voler fer un detall: una galeta de massa acolorida de groc i decorada amb glassa negra, amb gust a llet merengada. I el dibuix, evidentment, el gat de la Cardona.

El once de abril, el mismo día del aniversario, trabajadores y ex trabajadores de la biblioteca fuimos a cenar para celebrarlo (cualquier excusa es buena). Y, como casi siempre que nos reunimos, quise hacer un detalle: una galleta de masa coloreada de amarillo y decorada con glasa negra, con sabor a leche merengada. Y el dibujo, evidentemente, el gato de la Cardona.



Dissabte, després de “L’hora del conte”, l’activitat programada al matí, s’ha celebrat l’aniversari amb els usuaris, infantils i adults, menjant el pastís de Monsucre. Decorat, evidentment, amb el gat de la Cardona.

El sábado, después de “L’hora del conte” (La hora del cuento), la actividad programada por la mañana, se ha celebrado el aniversario con los usuarios, infantiles y adultos, comiendo el pastel de Monsucre. Decorado, evidentemente, con el gato de la Cardona.



Com que també havien de menjar nens de qualsevol edat, he fet un genovès de vainilla farcit amb ganache de xocolata negra que els agrada a tots. El gat estava fet amb RKT, amb arròs inflat amb xocolata. No ha quedat ni una engruna, ni un krispie.

Como también tenían que comer niños de cualquier edad, he hecho un genovés de vainilla relleno de ganache de chocolate negro que gusta a todos. El gato estaba hecho con RKT, con arroz inflado con chocolate. No ha quedado ni una miga, ni un krispie.



Treballar en una biblioteca és una de les feines més maques que he fet. I vaig tenir la gran sort de tenir uns companys fantàstics, de manera que l’ambient de treball era immillorable. Inclús s’atrevien a tastat les meves primeres incursions rebosteres! I deien que estaven bones!

Trabajar en una biblioteca es uno de los trabajos más bonitos que he hecho. Y tuve la gran suerte de tener unos compañeros fantásticos, de manera que el ambiente de trabajo era inmejorable. ¡Incluso se atrevían a probar mis primeras incursiones reposteras! ¡Y decían que estaban buenas!



Per molts anys!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...