dimecres, 12 de juny de 2013

OPERACIONS I AMBULÁNCIESFa uns dies que he estat desconnectada, del bloc i de facebook, i és que han operat el meu pare. Però ja està a casa i perfectament!

Hace unos días que he estado desconectada, del blog y de facebook, y es porque han operado a mi padre.

Us han operat mai? A mi una vegada, quan tenia 9 anys, de l’apèndix, i tinc molts records. Sempre tenia mal de panxa i no trobaven per què. I entre mig de les proves van trobar que tenia un gangli a l’apèndix i s’havia d’extirpar per seguretat. Així vam anar a Barcelona i em van tenir ingressada una setmana.

¿Os han operado alguna vez? A mí una, cuando tenía 9 años, del apéndice, y tengo muchos recuerdos. Siempre tenía dolor de barriga y no encontraban el por qué. Y entre medias de las pruebas me localizaron un ganglio en el apéndice y había que extirparlo por seguridad. Así que fuimos a Barcelona y me tuvieron ingresada una semana.Recordo quan van començar amb l’anestèsia i aquell senyor em va preguntar si sabia contar enrere des de 100. I és clar, vaig pensar, no sóc una nena petita! I quan vaig tornar a pensar, és a dir, quan em vaig despertar, deia que veia dos papes i dos mames; imagino que encara patia els efectes de l’anestèsia i veia doble.

Recuerdo cuando comenzaron con la anestesia y aquel señor me preguntó si sabía contar para atrás desde 100. ¡Claro que sí, pensé, no soy una niña pequeña! Y cuando volví a pensar, es decir, cuando me desperté, decía que veía dos papas y dos mamas; imagino que estaba aún bajo los efectos de la anestesia y veía doble.El millor de l’hospital va ser que em van comprar un llibre de manualitats amb paper i cartolines i material per a fer-les. Tota la setmana vaig estar fent cosetes amb la meva mare! I el llibre el recordo rodant per casa durant molts anys.

Lo mejor del hospital fue que me compraron un libro de manualidades con papel y cartulinas y el material para hacerlas. ¡Toda la semana estuve haciendo cositas con mi madre! Y el libro lo recuerdo rodando por casa durante muchos años.Casualment, fa poc vaig fer un pastís “medicalitzat”. Era per a una noia que va d’auxiliar amb l’ambulància i vaig decorar-lo amb material de primers auxilis. Els bàsics, perquè no en sé gaire de medicina ni m’agrada.

Casualmente, hace poco hice una tarta “medicalizada”. Era para una chica que va de auxiliar con la ambulancia y la decoré con material de primeros auxilios. Los básicos, porque no sé mucho de medicina ni me gusta.Cuideu-vos molt!

¡Cuidaos mucho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...