dimarts, 21 de gener de 2014

NOCES D’OR (Bodas de oro)El passat 6 de desembre els meus pares van fer 50 anys de casats.

A l’any 1963 aquest dia plovia molt i després de la cerimònia van anar cap a casa, a sopar i a dormir; no van fer cap tipus de celebració. Potser per això els feia tanta il·lusió reunir a la família en una dinar per celebrar les Noces d’Or.

El pasado 6 de diciembre mis padres cumplieron 50 años de casados.

En el año 1963 tal día llovía mucho y después de la ceremonia se fueron a casa, a cenar y a dormir; no hicieron ningún tipo de celebración. Quizá por eso les hacía tanta ilusión reunir a la familia en una comida para celebrar las Bodas de Oro.Però no només va ser el dinar que esperaven, sinó que els nets els van llegir un poema i els van entregar un ram de núvia i un pomet per la solapa; un amic els va “casar” en una petita cerimònia i una neta d’una neboda va portar uns anells; tothom els va fer regals magnífics, tot i que ells havien dit que no volien res; i vam acabar amb un audiovisual de fotografies que resumia la seva vida. Va ser tot perfecte!

Pero no sólo fue la comida que esperaban, sino que los nietos les leyeron un poema y les entregaron un ramo de novia y un ramillete para la solapa; un amigo los “casó” en una pequeña ceremonia y una nieta de una sobrina les llevó unos anillos; todos les hicieron regalos magníficos aunque ellos habían dicho que no querían nada; y acabamos con un audiovisual de fotografías que resumía su vida. ¡Todo fue perfecto!

 
 
Quan ens van plantejar que els ajudéssim a buscar restaurant per la festa, ningú va parlar del pastís. Es donava per suposat que jo m’encarregava. Aleshores vaig pensar que els podria sorprendre amb una taula dolça, així podria fer un parell de decoracions amb galeta que tenia ganes de fer, a part que tota la família és molt llaminera.
Cuando nos plantearon que les ayudásemos a buscar restaurante para la fiesta, nadie habló de la tarta. Se daba por hecho que me encargaba yo. Entonces pensé que los podía sorprender con una mesa dulce, así podría hacer un par de decoraciones con galleta que quería hacer, aparte de que toda la familia es muy golosa.
 
 
 
El pastís va ser un red velvet amb crema de mantega de vainilla de tres pisos, de color beige i jugant amb el color blanc com a contrast. Al pis superior i a l’inferior, la decoració va ser amb una plantilla i glassa. Al pis d’entremig hi havia les seves inicials daurades sobre una placa de fondant. I rematava la decoració un parell de poms de flors fetes amb pasta de goma.
La tarta fue un red velvet con crema de mantequilla de vainilla de tres pisos, de color beige y jugando con el color blanco como contraste. En el piso superior y en el inferior, la decoración fue con una plantilla y glasa. En el piso intermedio había sus iniciales doradas sobre una placa de fondant. Y remataba la decoración un par de ramilletes de flores hechas con pasta de goma.
 Altres vegades havia treballat amb plantilles sobre galetes, però mai sobre un pastís. I havia fet algunes flors per a decorar pastissos, però sempre era una de sola, mai fent un ram. Em preocupava el resultat, perquè volia que tot fos perfecte, però finalment va quedar força bé.

Otras veces había trabajado con plantillas sobre galletas, pero nunca sobre una tarta. Y había hecho algunas flores para decorar pasteles, pero siempre era una sola, nunca en un ramo. Me preocupaba el resultado, porque quería que todo fuera perfecto, pero finalmente quedó bastante bien.
A la taula dolça vaig treballar amb els colors blanc, beige, rosa i daurat. Amb un element central que eren les inicials dels seus noms decorades amb paper estampat.

En la mesa dulce trabajé con los colores blanco, beige, rosa y dorado. Con un elemento central que eran las iniciales de sus nombres decoradas con papel estampado.
Us nomeno els dolços de la taula. Alguns ja he publicar la recepta i alguns altres ho faré en les properes setmanes.  Van ser galetes de mantega decorades amb glassa i unes altres amb una plantilla sobre fondant; cupcakes de maduixa amb crema amb gust a cava, y cupcakes de llimona amb crema de llet merengada, i un deliciós brownie de xocolata blanca amb maduixes.

Os nombre los dulces de la mesa. Algunos ya he publicado la receta y otros lo haré próximamente. Fueron galletas de mantequilla decoradas con glasa y otras con una plantilla sobre fondant; cupcakes de fresa con crema con sabor a cava, y cupcakes de limón con crema de leche merengada, y un delicioso brownie de chocolate blanco con fresas.
I també cake pops de galetes oreo amb xocolata blanca; merengues de coco i de violeta; macarons de maduixa farcits de crema amb sabor a cotó de sucre i macarons de canyella farcits amb formatge en crema i praliné d’avellanes; i algunes llaminadures.

Y también cake pops de galletas oreo con chocolate blanco; merengues de coco y de violeta; macarons de fresa rellenos de crema con sabor a algodón de azúcar y macarons de canela rellenos de queso crema y praliné de avellanas; y algunas golosinas.
I dos elements decoratius fets amb galetes: un pastís decorat amb flors de sucre i una galeta decorada amb fondant i que imitava la foto del seu casament.

Y dos elementos decorativos hechos con galletas: una tarta decorada con flores de azúcar y una galleta decorada con fondant y que imitaba la foto de su boda.
Vaig treballar molt dur per fer-ho tot a temps i vaig passar molts nervis perquè volia que tot fos perfecte, però tot va ser compensat amb la cara dels meus pares quan van veure la taula i el pastís.

Trabajé muy duro para hacerlo todo a tiempo y pasé muchos nervios porque quería que todo fuera perfecto, pero todo fue compensado con la cara de mis padres cuando vieron la mesa y la tarta.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...