dijous, 21 de novembre del 2013

MUFFINS DE XOCOLATA AMB FORMATGE (Muffins de chocolate con queso)


 
Ara he tornat a estar uns setmanes sense passar per aquí i és que em costa molt preparar receptes i tastar coses noves. El cas és que he estat uns mesos a dieta fins a perdre 14 Kg. i això no s’aconsegueix menjant dolços, evidentment. Poc a poc torno al forn, però em costa no menjar-me tot el que faig i la família ja m’ha dit que no volen trobar els quilos que jo he perdut.

Però encara que no ho faci sovint, no puc deixar de fer dolços. I de menjar-los. I com que a la pàgina de facebook de Monsucre hem arribat als 500 seguidors (moltes gràcies!!!), m’he animat a posar-vos una de les meves receptes preferides.

He vuelto a estar unas semanas sin pasar por aquí y es que me cuesta mucho preparar recetas y probar cosas nuevas. Resulta que he estado unos meses a dieta hasta perder 14 Kg. y eso no se consigue comiendo dulces, evidentemente. Poco a poco vuelvo al horno, pero me cuesta no comerme todo lo que hago y la familia ya me ha dicho que no quieren encontrar los quilos que he perdido.

Pero aunque sea de vez en cuando, no puedo dejar de hacer dulces. Y de comerlos. Y como en la página de facebook de Monsucre hemos llegado a los 500 seguidores (¡¡¡muchas gracias!!!), me he animado a poneros una de mis recetas preferidas.

 
 
La recepta d’avui m’encanta. Els muffins estan espectaculars! Però aviso, la gràcia és l’aroma de vainilla. No us sàpiga greu gastar els diners en una bona pasta, emulsió o aroma de vainilla, perquè la diferència és brutal. I qui diu de vainilla, diu de qualsevol altre gust.

La receta de hoy me encanta. ¡Los muffins están espectaculares! Pero aviso, la gracia es el aroma de vainilla. No os sepa mal gastar el dinero en una buena pasta, emulsión o aroma de vainilla, porque la diferencia es brutal. Y quien dice vainilla, dice de cualquier otro sabor.

INGREDIENTS (12 unitats):                   INGREDIENTES (12 unidades):

200 gr. de farina                                     200 gr. de harina

1 tbsp de llevat tipus Royal                   1 tbsp de levadura tipo Royal

½ tbsp de bicarbonat sòdic                   ½ tbsp de bicarbonato sódico

30 gr. de cacau pur                                 30 gr. de cacao puro

1 ou L                                                       1 huevo L

150 gr. de sucre                                      150 gr. de azúcar

80 ml. d’oli d’oliva suau                          80 ml. de aceite de oliva suave

200 gr. de iogurt natural                        200 gr. de yogur natural

 

Per la crema de formatge, preparar la meitat recomanada pel pastís de pastanaga d’aquí.

Para la crema de queso, preparar la mitad recomendada para la tarta de zanahoria aquí.

 

PREPARACIÓ:                                         

Comencem preparant la crema de formatge i la reservem.

Encenem el forn a 180º i preparem les càpsules. Passem pel sedàs la farina, el llevat, el bicarbonat i el cacau tot junt i ben barrejat, i ho reservem en un bol.

Ara toca batre l’ou amb el sucre, l’oli i el iogurt fins que estiguin ben integrats. Afegirem a cullerades la barreja dels ingredients secs fins a tenir una massa homogènia.

Posem una mica de massa dels muffins a les càpsules de paper, a sobre posen una mica de la crema de formatge i cobrim amb una mica més de massa de xocolata. Introduïm al forn uns 20 minuts i després els posem a refredar sobre una reixeta.

PREPARACIÓN:

Comenzamos preparando la crema de queso y la reservamos.

Encendemos el horno a 180º y preparamos las cápsulas. Tamizamos la harina, la levadura, el bicarbonato y el cacao todo junto y bien mezclado, y lo reservamos en un bol.

Ahora toca batir el huevo con el azúcar, el aceite y el yogur hasta que estén bien integrados. Añadiremos a cucharadas la mezcla de los ingredientes secos hasta tener una masa homogénea.

Ponemos un poco de la masa de los muffins en las cápsulas de papel, encima ponemos un poco de crema de queso y cubrimos con un poco de masa de chocolate. Introducimos al horno unos 20 minutos y después los ponemos a enfriar en una rejilla.

 
 
La primera vegada que els vaig fer va ser amb la crema feta només amb formatge i sucre de vainilla, i estaven força bé, però vaig pensar que amb la crema que faig pel pastís de pastanaga, que me la menjo a cullerades, estarien millor. I us ho ben asseguro, són una passada! Només teniu en compte el que us he dit dels aromes.

La primera vez que los hice fue con una crema hecha sólo con queso y azúcar de vainilla, y estaban bastante bien, pero pensé que con la crema que hago para la tarta de zanahoria, que me la como a cucharadas, estarían mejor. Y os lo aseguro, ¡son una pasada! Sólo tenéis que tener en cuenta elegir un buen aroma.


1 comentari:

  1. Acabo de descubrir tu blog y tienes recetas dulces muy ricas,como estos muffins de chocolate con queso,que rico por favor...:-),con tu permiso me quedo como seguidora!
    Besines

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...