dimecres, 14 de novembre del 2012

LA NISSAGA CREPUSCULO

 
Aquesta setmana s’estrena la darrera entrega de les pel·lícules de l’anomenada nissaga Crepúsculo. L’Amparo és una gran admiradora de la nissaga i va voler aquestes galetes per portar-les a una festa de Halloween, juntament amb unes de halloween que ja vaig publicar aquí.
He vist aquestes pel·lícules malgrat que no m’agrada especialment aquest gènere. Ni els vampirs, ni els homes llops, ni tot aquests personatges paranormals m’atrauen, però sóc conscient que Crepúsculo s’ha imposat d’una manera que ha fet que es posin de moda els vampirs.


 
Per si algú no ho sap, les novel·les van ser escrites per Stephenie Meyer, adreçades al públic adolescent. La primera de la nissaga, “Crepùsuclo”, va ser adaptada al cinema amb un baix pressupost i no va ser massa ben rebuda per la crítica, però ha obtingut un gran nombre de premis i nominacions.
 
 
Crear aquestes galetes va ser una mica de problema perquè no hi ha massa coses que identifiquin la nissaga, com no sigui les portades dels llibres i la cal·ligrafia dels seus títols.
 
 
En aquest cas també vaig incloure la boca d’un vampir perquè l’Amparo és més de l’Eward que no pas d’homes llop. I cal dir que les galetes li van agradar molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...