dilluns, 19 de novembre del 2012

VELLUT VERMELL PER NADAL

 
Per fi arriba el Nadal, com deia aquell anunci. És una de les festes que més m’agraden, especialment quan hi ha nens, perquè ells te la fan gaudir més.
 
 
M’agrada que la meva família vingui a casa a dinar i fer la sobretaula amb un bon cava davant d’un plat de torrons i neules i trufes i minicupcakes i cakepops i ,...
 
 
Els cupcakes que us ensenyo avui estan fets amb una recepta típica del sud dels Estats Units que es diu “Red velvet”. Sí, sí, vellut vermell. El nom és degut a la seva textura suau i al color característic d’aquesta recepta. Avui és impensable obtenir aquest color sense colorants, però antigament s’aconseguia degut a la reacció química dels diferents ingredients de la recepta, com el vinagre, el cacau o el bicarbonat. Però no feu cares rares  perquè us asseguro que estan boníssims.
 
 
La crema que s’acostuma a fer per decorar-los és amb formatge d’untar i és molt més lleugera, i no tan dolça com la crema de mantega. Tot plegat fa que siguin uns cupcakes molts suaus i gens empallegosos.
 
 
Com són uns cupcakes tan vistosos els he fet per guarnir amb motius nadalencs, sembla una recepta més adient que no pas de xocolata o un altre sabor. I el color és perfecta pel Nadal.
 
 
Els motius decoratius són tradicionals catalans, tradicionals americans i tradicionals comercials. Tot molt tradicional, com pertoca.
 
 
Inclús alguns elements característics de l’hivern.
 
 
O de la tradició cristiana, com els estels.
 
 
Un dels meus favorits és el tió.
 
 
I l’arbre de nadal.
 
 
I la corona de nadal.
 
 
Bé, i el ninot de neu.
 
 
Ah! I també ...
En fi, que m’agraden tots.
 
 
Espero que també us agradin a vosaltres. Bon .... Està bé, esperaré que sigui mes endavant per desitjar-vos un bon Nadal. De moment, que sigueu feliços!

1 comentari:

  1. Isa,

    S'em cau la baba, i això que són gairabé les dotze de la nit i no s'escau.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...