Per fi
arriba el Nadal, com deia aquell anunci. És una de les festes que més m’agraden,
especialment quan hi ha nens, perquè ells te la fan gaudir més.
M’agrada
que la meva família vingui a casa a dinar i fer la sobretaula amb un bon cava
davant d’un plat de torrons i neules i trufes i minicupcakes i cakepops i ,...
Els
cupcakes que us ensenyo avui estan fets amb una recepta típica del sud dels
Estats Units que es diu “Red velvet”. Sí, sí, vellut vermell. El nom és degut a
la seva textura suau i al color característic d’aquesta recepta. Avui és
impensable obtenir aquest color sense colorants, però antigament s’aconseguia
degut a la reacció química dels diferents ingredients de la recepta, com el
vinagre, el cacau o el bicarbonat. Però no feu cares rares perquè us asseguro que estan boníssims.
La crema
que s’acostuma a fer per decorar-los és amb formatge d’untar i és molt més
lleugera, i no tan dolça com la crema de mantega. Tot plegat fa que siguin uns
cupcakes molts suaus i gens empallegosos.
Com són uns
cupcakes tan vistosos els he fet per guarnir amb motius nadalencs, sembla una
recepta més adient que no pas de xocolata o un altre sabor. I el color és
perfecta pel Nadal.
Els motius
decoratius són tradicionals catalans, tradicionals americans i tradicionals
comercials. Tot molt tradicional, com pertoca.
Inclús
alguns elements característics de l’hivern.
O de la
tradició cristiana, com els estels.
Un dels
meus favorits és el tió.
I l’arbre
de nadal.
I la corona
de nadal.
Bé, i el
ninot de neu.
Ah! I també
...
En fi, que
m’agraden tots.
Espero que
també us agradin a vosaltres. Bon .... Està bé, esperaré que sigui mes endavant
per desitjar-vos un bon Nadal. De moment, que sigueu feliços!
Isa,
ResponEliminaS'em cau la baba, i això que són gairabé les dotze de la nit i no s'escau.