Per Nadal
tots comprem boles per penjar a l’arbre, però les boles que us proposo avui són
més divertides i, sobretot, es poden menjar.
És difícil
donar nom a aquests dolços. En anglès es diuen “cake pops” o cake balls” i són
precisament això, boles de pastís, de vegades amb un pal com si fossin un Chupa-chups,
de vegades sense res.
Són una
bona manera de donar sortida a aquell pa de pessic que se’ns ha quedat dur i
ningú es menja, però la proposta que us faig avui és amb galetes Oreo.
Com es fan?
Doncs agafem les galetes Oreo i les triturem de manera que quedin com la farina
de galeta. Aleshores afegim una mica de formatge d’untar, tipus Philadelphia.
Si fem un paquet de galetes de 150 gr., haurem d’afegir aproximadament uns 50 o
60 gr. de formatge, i sortiran unes 6-7 boles.
Ho barregem
molt bé i fem boles d’uns 30 gr. i les deixem una estona a la nevera que s’endureixin.
Mentre, anem desfent la xocolata. En aquest cas, jo ho he fet amb xocolata
blanca perquè és la preferida del meu fill i aquests cake pops li encanten. He
sucat el pal una mica en la xocolata i l’he clavat a la bola. I una altra
vegada a la nevera. Així aconseguim que el pal estigui més subjecte a la nostra
bola.
Al cap de
poca estona, traiem les boles i les anem sucant a la xocolata fins que quedin
cobertes del tot. I abans que la xocolata s’endurís, li he enganxat aquestes
fulles per donar-li un caire nadalenc.
Estic
segura que us agradaran i que les fareu, perquè són molt fàcils, estan molt
bones i impressionareu els vostres convidats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me i comentar.