divendres, 11 de gener de 2013

QUI ÉS LA HELLO KITTY? ¿Quién es Hello Kitty?Alguns de vosaltres ja sabeu que tinc un fill i dos nebots. No tenim nenes. Bé, si n’hi ha una, però està lluny i la veiem molt poc. Per això no conec gaire els personatges que agraden a les nenes, perquè a casa només hi ha hagut cotxes, dinosaures i consoles.
[cast.]Algunos de vosotros ya sabeis que tengo un hijo y dos sobrinos. No tenemos niñas. Bueno, hay una, pero está lejos y la vemos muy pooco. Por eso no sé mucho sobre los personajes que gustan a las niñas, porque en casa sólo hemos tenido coches, dinosaurios y consolas.

Aleshores quan he de fer un pastís amb un personatge “de nenes” he d’investigar qui és, com és i tot el que l’envolta. Això és el que he fet amb la gateta Kitty i he descobert coses curioses.
[cast.]Así que cuando tengo que hacer un pastel con un personaje "para niñas" tengo que investigar quién es, cómo es y todas sus características. Eso he tenido que hacer con la gatita Kittu y he descubierto cosas curiosas.Hello Kitty és un personatge fictici dissenyat per una companyia japonesa per allà a mitjans del anys 70. I uns 10 anys més tard es va estrenar una sèrie animada, on té una germana bessona, la Mimmy, que vesteix amb diferents colors i té el llaç a l’altra orella. 
[cast.]Hello Kitty es un personaje ficticio diseñado por una compañía japonesa a mediados de los 70. Y unos diez años más tarde se estrenó una serie animada, en la que tiene una hermana gemela llamada Mimmy, que se viste con colores diferentes a ella y que tiene un lazo en la otra oreja.Per les sèries es va crear el perfil del personatge, que la defineix, entre altres coses, com a molt bona fent pastissos (no sé a qui em recorda això?). 
[cast.] Para las series se creó un perfil del personaje que la define, entre otras cosas, como muy buena haciendo pasteles (¿No sé a quién me recuerda?).Però el que més m’ha sobtat és que a Taiwan es va inaugurar una maternitat, fa uns 5 anys, tota decorada amb la Hello Kitty per intentar rebaixar l’estrès del part. No sé jo si veure aquesta gateta a l’uniforme de les infermeres, la decoració de les habitacions, els llençols, les flassades, ... rebaixa l’estrès o l’augmenta. 
[cast.] Pero lo que más me ha sorprendido es que en Taiwan se inauguró una maternidad, hace unos cinco años, decorada completamente con la Hello Kitty para intentar rebajar el estrés del parto. Yo no sé si ver a la gatita en el uniforme de las enfermeras, la decoración de las habitaciones, las sábanas, las mantas,... rebaja el estrés o lo aumenta.Segur que la Lucia, però, estaria encantada. Li agrada tant que el seu pastís d’aniversari és de la Hello Kitty. 
[cast.] Sin embargo, seguro que Lucía estaría encantada. Le gusta tanto que su pastel de cumpleaños es de la Hello Kitty.


Per molt anys, Lucia!!! 
[cast.] ¡¡¡Feliz cumpleños, Lucía!!!

2 comentaris:

  1. Molt interessant la història, segur que li ha encantat elk pastís, és molt xulo!

    ResponElimina
  2. Doncs si, la seva mare em va dir que li va encantar. Gràcies!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...