Coneixeu el
bloc de Sugarbelle? Doncs no us el podeu perdre. És una noia nord-americana que
es dedica sobretot a les galetes decorades amb glassa. Fa coses molt maques i,
entre altres, ensenya tècniques i maneres de poder fer un personatge a partir
de diferents talladors.
Precisament
perquè sempre, o gairebé sempre, les seves publicacions són de galetes
decorades, em va cridar l’atenció aquesta recepta. La pinta que tenien les
galetes no era per oblidar, i no ho he fet. Vaig desar-la en una carpeta
esperant el moment.
I aquí les
teniu. Estan boníssimes!
¿Conocéis el blog de Sugarbelle?
Pues no os lo podéis perder. Es una chica norteamericana que se dedica sobre
todo a las galletas decoradas con glasa. Hace cosas muy bonitas y, entre otras,
enseña técnicas y maneras de poder hacer un personaje a partir de diferentes
cortadores.
Precisamente porque siempre, o casi
siempre, sus publicaciones son de galletas decoradas, me llamó la atención esta
receta. La pinta que tienen las galletas no era para olvidar, y no lo he hecho.
La guardé en una carpeta esperando el momento.
Y aquí las tenéis. ¡Están
buenísimas!
INGREDIENTS: INGREDIENTES:
165 gr. de
mantega 165 gr. de mantequilla
60 gr. de sucre
blanca 60 gr. de azúcar blanquilla
60 gr. de sucre
morè 60 gr. de azúcar moreno
1 ou 1 huevo
½ cullerada de
bicarbonat ½ cucharada de bicarbonato
aroma de
vainilla aroma de vainilla
½ cullerada de
pasta de toffe ½ cucharada de pasta de toffe
un pessic de
sal un pellizco de sal
270 gr. de
farina 270 gr. de harina
mitja poma a
trossets media manzana a trocitos
150 gr. d’ametlles
i nous 150 gr. de almendras y nueces
1 cullerada de
sucre morè 1 cucharada de azúcar moreno
dolç de llet dulce de leche
xocolata
desfeta chocolate deshecho
PREPARACIÓ:
Engegar el forn
a 160º. Passar per sedàs la farina, el bicarbonat i la sal i reservar. Tallar
la poma en trossets petits i barrejar amb una cullerada de la farina passada
pel sedàs i reservar. En un bol posem les fruits secs trossejats i barrejats
amb una cullerada de sucre morè i reservem.
Batre la
mantega i el sucre. Afegir l’ou, l’aroma de vainilla i la pasta de toffe i
continuar batent. Incorporar la farina i, quan estigui ben integrada, també la
poma.
Fer boles de
massa i arrebossar-les amb la barreja de fruits secs i sucre morè. Penseu en no
fer les boles massa grans perquè després al forn s’expandeixen.
PREPARACIÓN:
Encender el horno a 160º. Tamizar la
harina, el bicarbonato y la sal y reservar. Cortar la manzana en trocitos
pequeños y mezclar con una cucharada de la harina tamizada y reservar. En un
bol ponemos los frutos secos troceados y mezclados con una cucharada de azúcar
moreno y reservamos.
Batir la mantequilla y el azúcar.
Añadir el huevo, el aroma de vainilla y la pasta de toffe y continuar batiendo.
Incorporar la harina y, cuando esté bien integrada, también la manzana.
Hacer bolas de masa y rebozarlas con
la mezcla de frutos secos y azúcar moreno. Tened en cuenta no hacer las bolas
muy grandes porque después dentro del horno se expanden.
Posar les
galetes al forn durant 15-17 minuts. Quan es treguin del forn, encara calentes,
amb una cullera pressionar al mig de la galeta i deixar refredar sobre una
reixeta. Un cop fredes, omplir amb dolç de llet la impressió i fer un dibuix a
sobre amb xocolata blanca i negra desfeta.
Poner las galletas en el horno
durante 15-17 minutos. Cuando se saquen del horno, aún calientes, presionar con
una cuchara en el medio de la galleta y dejar enfriar sobre una rejilla. Cuando
estén frías, rellenar con dulce de leche el hueco y hacer un dibujo por encima
con chocolate deshecho blanco y negro.
I procureu no
menjar-vos-les totes d’una vegada i repartir. Bon profit!
Y procurad no coméroslas todas de
una vez y repartir. ¡Qué aproveche!
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