La primera
vegada que vaig sentir parlar d’aquest pastís vaig pensar que seria con
aquelles terrines de verdures que venen tant de gust a l’estiu i, la veritat,
no m’atreia gens. Però veia tantes versions i en sentia parlar tant bé que
finalment em vaig decidir a provar-lo.
I està
deliciós! Res a veure amb les terrines. Només tenen en comú la pastanaga i que
les dues coses estan boníssimes.
La primera vez que sentí hablar de
esta tarta pensé que sería como esas terrinas de verduras que apetecen tanto en
verano y, la verdad, no me atraía para nada. Pero veía tantas versiones y
sentía hablar tan bien de ella que finalmente me decidí a probarlo.
¡Y está delicioso! Nada que ver con
las terrinas. Sólo tienen en común la zanahoria y que las dos cosas están
buenísimas.
A casa ha estat un èxit. Això sí, no vaig dir de què era fins que no l’havien tastat i van assegurar que els agradava molt. No fos cas!
Per fer-lo per
primera vegada he triat la recepta de Hummingbird Bakery, però amb la meva
crema de formatge. Està espectacular!!! I per aquells que arrufeu el nas, que
sapigueu que no té gust a pastanaga.
En casa ha sido un éxito. Eso sí, no
les dije de qué era hasta que no lo probaron y me aseguraron que les gustaba
mucho. ¡Por si acaso!
Para hacerlo por primera vez he
elegido la receta de Hummingbird Bakery, pero con mi crema de queso. ¡¡¡Está
espectacular!!! Y para aquellos que fruncís el ceño, que sepáis que no sabe a
zanahoria.
INGREDIENTS: INGREDIENTES:
300 gr. de
sucre moreno 300 gr. de azúcar moreno3 ous 3 huevos
300 ml. d’oli de gira-sol 300 ml. de aceite de girasol
300 gr. de farina 300 gr. de harina
300 gr. de pastanaga ratllada 300 gr. de zanahoria rallada
100 gr. de nous picades 100 gr. de nueces picadas
1 culleradeta de bicarbonat 1 cucharadita de bicarbonato
1 culleradeta de llevat en pols 1 cucharadita de levadura en polvo
1 culleradeta de canyella en pols 1 cucharadita de canela en polvo
½ culleradeta de sal ½ cucharadita de sal
aroma de vainilla aroma de vainilla
Per la crema de
formatge: Para la crema de queso:
200 gr. de
mantega sense sal 200 gr. de mantequilla sin sal200 gr. de sucre glas 200 gr. de azúcar glas
250 gr. de formatge d’untar 250 gr. de queso de untar
aroma de vainilla aroma de vainilla
PREPARACIÓ:
Comencem
ratllant les pastanagues i trinxant les nous. I les reservem.
Encenem el forn
a 170º i preparem els motllos amb paper de forn. Jo vaig fer servir dos motllos
de 18 cm.
Posem a batre
en un bol el sucre, els ous i l’oli. Afegim poc a poc la farina i després el
bicarbonat, la canyella, la sal i l’aroma de vainilla. Quan tinguem una massa
homogènia, hi barregem amb una espàtula la pastanaga i les nous.
Repartim la
barreja als motllos i els introduirem al forn uns 55 minuts, o fins que punxem
una broqueta i surti neta. Esperarem uns minuts abans de treure els motllos i
deixar refredar completament sobre una reixeta.
PREPARACIÓN:
Empezamos rallando las zanahorias y
picando las nueces. Y las reservamos.
Encendemos el horno a 170º y
preparamos los moldes con papel de horno. Yo utilicé dos moldes de 18 cm.
Ponemos el azúcar, los huevos y el aceite
en un bol y batimos. Añadimos poco a poco la harina y después el bicarbonato,
la canela, la sal y el aroma de vainilla. Cuando tengamos una masa homogénea,
le añadimos con la espátula la zanahoria y las nueces.
Repartimos la mezcla en los moldes y
los metemos en el horno unos 55 minutos, o hasta que al pinchar un palillo
salga limpio. Esperaremos unos minutos antes de sacarlo de los moldes y
dejaremos enfriar completamente en una rejilla.
Preparem la
crema de formatge batent la mantega amb el sucre i l’aroma de vainilla durant
uns 5 minuts, al menys. Aleshores afegim la crema de formatge, que l’haurem
posat al congelador uns 20 minuts abans, perquè estigui ben freda, i només
batrem el temps just per què s’integri.
I passem a
farcir i decorar el pastís amb aquesta crema. Jo vaig reservar unes nous per
posar-les a sobre, però també ho podem fer amb una mica de canyella en pols.
Preparamos la crema de queso
batiendo la mantequilla con el azúcar y el aroma de vainilla durante unos 5
minutos, por lo menos. Entonces añadimos la crema de queso, que la habremos
tenido en congelador unos 20 minutos antes, para que esté bien fría, y
batiremos el tiempo justo para que se integre.
Y pasamos a rellenar y decorar la
tarta con esta crema. Yo reservé unas nueces para ponerlas encima, pero también
podemos decorar con un poco de canela en polvo.
Només repetir
que a casa va ser un èxit! Us recomano que el feu, perquè és molt fàcil i gens empallegós.
¡Sólo repetir que en casa fue un
éxito! Os recomiendo que lo hagáis, porque es muy fácil y nada empalagoso.
Els pastissos de pastanga son sorprenents, segur que aquest també ho és.
ResponEliminaTé una pinta esquissida.
M'ofereixo a fer un tast ....(hehehe)
Una abraçada Ester
Gràcies!
EliminaQuan vulguis! hehehe
Isa