El degradat
està de moda en el món del sugarcraft i he aprofitat per a utilitzar aquesta
tècnica en un pastís per a la família, cobrint un pa de pessic amb crema de
mantega tenyida de color groc.
Amb la
calor de l’estiu és difícil fer un pastís cobert de crema de mantega perquè es desfà molt fàcilment, però si el
fas per a casa teva, només cal treure’l de la nevera cinc minuts abans de
menjar-lo. L’única pega és que el pa de pessic no estarà tant esponjós.
Aquesta
tècnica imitant pètals és més senzilla del que sembla i el resultat és
espectacular. Només cal fer-ho amb cura i paciència, cosa que no vaig complir
gaire bé, perquè amb la calor que feia temia que la crema es convertís en un
batut i vaig anar una mica ràpida.
El colorant
que vaig utilitzar és el Melon de Sugarflair, però només per a les dues línies
de groc. La línia més blanca, la superior, és la crema de mantega al natural,
perquè vaig pensar que la tonalitat que tenia sense colorant ja quedava bé.
El pastís
va ser un èxit. Especialment pels petits de la família. La nena es va menjar la
rosa de fondant de la part superior com si fos una llaminadura, i el petit de dos
anys va demanar més pastís quan es va acabar ell el tros que li va tocar al seu
pare.
De tota
manera no sé què em va fer més il·lusió, si que els agradés el pastís o que estiguéssim
tots junts per menjar-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me i comentar.