La setmana
passada va ser el meu aniversari i diumenge va venir la família a dinar a casa
a celebrar-ho amb una de les fantàstiques paelles que fa el meu marit i un dels
meus pastissos.
La
decoració ja la tenia pensada de feia setmanes: folrat de color lila i decorat
amb flors blanques, fetes totes amb talladors amb expulsor, a tot el voltant
del pastís.
I la part
de sobre, una gerbera blanca, com la resta de flors.
Per dintre,
un genovès farcit de crema de mantega amb xocolata negra i amb un almívar amb
una mica de crema de whisky. Deliciós!
Només un
detall negatiu del dia: tothom m’ha preguntat per què només he posat una
espelma. No és evident que sóc encara molt joveneta?
M'encanta, em sembla que si no t'importa , et copiaré la idea algun idea. Moltes felicitats!
ResponEliminaCap problema, Ali. Serà un plaer, gràcies! Però me l'ensenyaràs, no?
ResponElimina