Els estels
m’encanten, siguin com siguin, i per això tenia moltes ganes de fer-los servir
per a guarnir uns cupcakes. Quan l’altre dia vaig anar a buscar essència de
vainilla i vaig veure un pot de sucre de color daurat, no em vaig poder estar
de comprar-lo sense una idea concreta, i abans d’arribar a casa ja pensava en
els estels.
Bé, ja
tenia el motiu. Ara només calia decorar els cupcakes, però amb quina boquilla?
Doncs amb totes, inclús amb la de pètals que encara no havia estrenat.
Amb la
d’estrella oberta he començat al centre i he anar girant com les agulles del
rellotge cap a fora. On he acabat amb la mànega he posat tres estels de
fondant i he posat una mica de sucre
daurat per sobre.
Amb la
mateixa boquilla he anat fent petites muntanyetes per sobre del cupcake. I a
sobre, els estels i el sucre daurat.
I també amb
la boquilla d’estrella oberta he cobert el cupcake amb petites rodones en el
sentit de les agulles del rellotge, cobertes igualment amb el sucre i els
estels.
Continuant
amb la mateixa boquilla, he començat per la part de fora del cupcake i cap al
centre en el sentit contrari de les agulles del rellotge.
I també he
fet servir altres boquilles. Amb la rodona més gran he fet el mateix moviment
que a les anteriors magdalenes, però en sentit contrari.
I he
estrenat la boquilla de pètals. He anat fent uns de grans al voltant del
cupakes, de manera que el cobrien sencer, i a sobre he fet uns de més petits.
Decorat per sobre, evidentment, amb el sucre daurat i els estels de fondant.
La meva
favorita ha estat la de pètals. Per ser la primera vegada que la feia servir
m’ha quedat prou bé, no?
Els he
servit de postres el diumenge. I han sobrat perquè a casa no són gaire
llaminers (jo sí, que consti), però a la tarda han vingut els meus nebots i per
berenar han volat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me i comentar.