Quan era
petita, a casa em compraven unes xocolatines farcides de maduixa que eren
sensacionals. O així m’ho semblaven. Des que sóc adulta he tastat totes les
xocolatines farcides de maduixa que he trobat, però cap era tan deliciosa. O
així m’ho sembla. De vegades, els records de la infantesa no són massa reals.
Però
aquests cupcakes si que ho són, i molt. Comencem fent uns muffins amb la
recepta dels Starbucks, és a dir, amb cacau i amb gotes de xocolata negra barrejades
a la massa. Xocolata més xocolata.
Després he
fet una crema de mantega amb Nesquick de maduixa seguint la recepta de l’Alma
de Objetivo: cupcake perfecto.
Ho heu
llegit bé, amb Nesquick de maduixa. Amb unes cullerades s’aconsegueix un sabor
a maduixa fantàstic, i ja us he dit que la maduixa amb xocolata m’encanta.
La
buttercream de maduixa suavitza molt el fort gust de la xocolata negra dels
muffins, que ja són prou bons sense la maduixa.
El
resultat: uns cupcakes boníssims decorats amb flors, fulles i papallones de
fondant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per visitar-me i comentar.