dimecres, 5 de setembre del 2012

XOCOLATA I MADUIXA

 
Quan era petita, a casa em compraven unes xocolatines farcides de maduixa que eren sensacionals. O així m’ho semblaven. Des que sóc adulta he tastat totes les xocolatines farcides de maduixa que he trobat, però cap era tan deliciosa. O així m’ho sembla. De vegades, els records de la infantesa no són massa reals.
 
 
Però aquests cupcakes si que ho són, i molt. Comencem fent uns muffins amb la recepta dels Starbucks, és a dir, amb cacau i amb gotes de xocolata negra barrejades a la massa. Xocolata més xocolata.
 
 
Després he fet una crema de mantega amb Nesquick de maduixa seguint la recepta de l’Alma de Objetivo: cupcake perfecto.
 
 
Ho heu llegit bé, amb Nesquick de maduixa. Amb unes cullerades s’aconsegueix un sabor a maduixa fantàstic, i ja us he dit que la maduixa amb xocolata m’encanta.
 
 
La buttercream de maduixa suavitza molt el fort gust de la xocolata negra dels muffins, que ja són prou bons sense la maduixa.
 
 
El resultat: uns cupcakes boníssims decorats amb flors, fulles i papallones de fondant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...