dilluns, 26 de novembre del 2012

EL CALENDARI D'ADVENT

 
M’agraden molt els calendaris d’advent, potser per això cada any li comprava un al meu fill. Era fascinant veure la cara que posava cada dia esperant a veure què li sortia, i això que ell sabia que eren xocolatines, però volia veure quin dibuix tenien.
 
 
Per aquells que no ho sàpiguen, un calendari d’advent és un calendari de compte enrere. Antigament s’utilitzava quan molta gent no sabia comptar, abans d’una festivitat destacada, però ara només el fan servir els infants, tradicionalment des de l’1 de desembre fins els dia de Nadal. I consisteix en fer cada dia una cosa per canviar el calendari.
 
 
Aquest any volia fer-ne un jo, per penjar-lo al bloc, perquè el meu fill ja és un adolescent i no li fa il·lusió. Tenia molt clar com seria la part de les galetes, però no sabia com fer l’embolcall. Fins que vaig pensar en l’Eva, aquella noia que us he parlar a vegades que fa scrap. La solució era perfecta!
 
 
I l’hem fet! I ha quedat molt maco! Espero que us agradi. Si voleu veure com ha fet l’Eva el calendari haureu de passar pel seu bloc Les floretes. He de reconèixer que jo mai hagués sigut capaç de fer una cosa com aquesta. Quina creativitat! M’encanta tot el que fa.
 
 
Jo m’he dedicat al “farcit”. He fet 24 galetes de mantega decorades amb fondant, totes amb motius nadalencs o relacionats: arbres de nadal, angelets, joguines, estels, un tió, flocs de neu,...
 
 
El calendari l’he penjat a la xemeneia, sobre una garlanda d’avet. Ha quedat molt lluït!
 
 
Aquells que seguiu Monsucre per facebook (entreu per aquí) podreu veure cada dia quina galeta hi ha dins del sobre del dia i junts farem el compte enrere del nostre calendari. Abans, però, aquí teniu la primícia del primer dia.
 
 
Falten 5 dies per començar el compte enrere...

3 comentaris:

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...