diumenge, 11 de novembre del 2012

GALETES PER LA ROSA

 
Les floretes és un blog de scrap que porten quatre noies. Van començar amb els papers i les cartolines una mica per casualitat, però poc a poc van anar fent més coses, fins que van crear el blog per exposar els seus treballs. Podeu visitar el blog aquí i veureu quines coses més maques que fan.
La Rosa és una de “les floretes” i ha fet anys aquesta setmana. Les quatre  companyes de blog es van reunir per celebrar-ho i li han preparat alguns regals. Un d’aquests regals són unes galetes personalitzades que representen diferents aspectes de la seva personalitat.
Una de les galetes havia de portar el seu nom i la cosa era obvia: les lletres les he fet com les del títol del seu blog, taronja sobreposat al groc.
 
 
Una de les coses més importants per a la Rosa són les seves filles. Té dues nenes xineses i això també s’havia de reflectir a les galetes.
 
 
La resta de les galetes estan dedicades a les seves aficions i gustos. De primer, dir que li agrada molt la muntanya i els bolets.
 
 
Les seves aficions comencen per la música, cosa que també ha inculcat a les seves filles.
 
 
L’scrap i el blog ocupen molt d’espai al temps lliure de la Rosa. Com el blog es diu Les floretes, a la capçalera van fer una flor cadascuna, i he fet una versió adaptada de la seva en una de les galetes.
 
 
I no només és bona a l’scrap, sinó que també dedica hores al patchwork.
 
 
Els colors amb els que he treballat he intentat que siguin els mateixos que a ella li agraden, amb els què més treballa. I m’ha dit un ocellet, o una floreta en realitat, que li han agradat i sorprès molt.
Per molts anys, Rosa!!!

3 comentaris:

  1. Bon dia Isa,

    Et una artista, gràcies per tot.

    Una floreta

    ResponElimina
  2. Bon dia,
    Bé, dir-te d'entrada q em vaig quedar bocabadada, vistes al blog són xules però quan les veus en directe Uau!!!!!! son increïblement xules, i ja no et dic res quan les proves, BONISSSSSSIMES!!!!
    gràcies Isa i gràcies Floretes.
    Rosa

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a vosaltres!!! Hem fa molt feliç que us agradin!!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...