diumenge, 2 de desembre del 2012

FENT NATACIÓ SINCRONITZADA

 
Heu vist alguna competició de natació sincronitzada els darrers anys? Segur que sí. És increïble les coses que ha aconseguit un esport tan minoritari com aquest. Com es mouen a l’aigua creant imatges tan plàstiques i tan elegants!
 
 
Doncs hi ha moltes nenes que arrel de l’èxit de la Mengual i les seves companyes també fan sincro, com la Maria-Hailing, que acaba de fer 11 anys.
 
 
Quan la seva mare em va explicar com era la Maria, el primer que em va dir és que practicava natació sincronitzada i el meu cervell va començar a veure cames que sobresortien de l’aigua i em vaig quedar aquí.
 
 
Durant uns dies, la meva taula de treball estava plena de cames. Quin mal rotllo! A mi no m’ha agradat mai jugar amb nines i aquelles cametes que semblaven de nines estaven fora de lloc a la meva taula.
 
 
Els detalls del pastís són tots de color vermell, el preferit de la Maria, és a dir, el nom, els anys i un parell de salvavides (que segur que les noies de sincro no necessiten).
 
 
Espero que li hagi agradat. Per molts anys, Maria!!!

2 comentaris:

  1. Hola, sóc la mare i dir-te que a tothom li ha encantat el pastis, la Maria Hailing va quedar bocabadada, l'afecte va ser espectacular. El pastis estava boníssim.
    gràcies per la teva dedicació i il·lusió que es reflectia en cada detall del pastis.
    Rosa

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...