diumenge, 27 de gener del 2013

LA TIETA MARIA FA ANYS

 


La meva tieta Maria (tita Maria, com li diem els nebots, o chacha Maria de vegades) és la germana més gran del meu pare i fa 82 anys. I està “estupenda”!

[cast.] Mi tía María (tita María, como le llamamos los sobrinos, o chacha María a veces) es la hermana mayor de mi padre y cumple 82 años. ¡Y está estupenda!
 
 
La meva tieta és d’aquelles senyores entranyables que van patir molt amb la guerra, la postguerra i després, amb l’emigració. Que han treballat molt tota la vida, fora de casa i amb la família. I que s’han anat sobreposant de tots els entrebancs i males jugades que s’han trobat a la vida. Segur que tots coneixeu alguna d’aquestes tietes.
[cast.] Mi tía es de aquellas señoras entrañables que sufrieron mucho con la guerra, la postguerra y después, con la emigración. Que han trabajado mucho toda la vida, fuera de casa y con la familia. Y que se han ido sobreponiendo a todos los obstáculos y malas jugadas que se han encontrado en la vida. Seguro que todos conocéis a alguna de estas tías.
 
 
Però la meva tieta ha pogut amb tot això i està fantàstica. Ara ja té dos besnéts, la Maria i l’Aleix, que li donen molta vida, i és cuidada i estimada per la seva filla, la seva neta i els seus germans. I els comparteix a tots amb el tiet.
[cast.] Pero mi tía ha podido con todo esto y está fantástica. Ahora ya tiene dos bisnietos, María i Aleix, que le dan mucha vida, y es cuidada y querida por su hija, su nieta y sus hermanos. Y los comparte a todos con el tío.
 
 
Per això aquest pastís l’he fet amb tot el “carinyu”, amb tota la il·lusió i totes les ganes de què li agrada, encara que ja sé, com bé diu la meva cosina, que li agradarà només pel fet de què l’hagi fet jo.
[cast.] Por eso este pastel lo he hecho con todo el cariño, con toda la ilusión y con todas las ganes de que le guste, aunque ya sé, como bien dijo mi prima, que le gustará sólo por haberlo hecho yo.
 
 
¡¡¡Feliz cumpleaños, tita!!!

2 comentaris:

  1. Isa,

    Segur que sí que li ha agradat!!!, amb aquest tant bon gust que et caracteritza per fer les coses.
    Felicitats!!!!!, aquest cop per la teva feina ven feta.
    Petonets,

    ResponElimina
  2. Gràcies Eva! Sempre tan atenta.
    I sí, li va agradar molt, a ella i a tota la família.
    Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...