Ja s’ha acabat el carnaval i comença
la quaresma. Això vol dir que també s’acosta la primavera.
Aquest hivern he descobert una
tècnica fantàstica que m’ha captivat: la massa acolorida. I l’he descobert de
la mà de la Míriam i l’Estíbaliz, les noies del bloc Mensaje en una galleta.
Ya se ha
acabado el carnaval y empieza la cuaresma. Esto quiere decir que también se
acerca la primavera.
Este invierno
he descubierto una técnica fantástica que me ha cautivado: la masa coloreada. Y
la he descubierto de la mano de Míriam y Estíbaliz, las chicas del blog Mensaje en una galleta.
Em vaig apuntar al seu taller de
decoració de galetes amb glassa perquè era online i vaig pensar que era la
millor manera de resoldre els meus dubtes, és a dir, tenint accés directe a les
monitores quan JO faig les galetes a CASA. Creia que anar a fer una classe de 4
o 5 hores no em donaria temps de plantejar-me gaires coses, que sempre es
plantegen quan estàs a casa a soles amb el teu estimat, o no, forn.
Me apunté a su
taller de decoración de galletas con glasa porque era online y pensé que era la
menor manera de resolver mis dudas, es decir, teniendo acceso a las monitoras
cuando YO hago las galletas en CASA. Creía que hacer una clase de 4 o 5 horas
no me daría tiempo para plantearme demasiadas cosas, que siempre se plantean
cuando estás en casa a solas con tu querido, o no, horno.
L’altra raó per a fer el taller era
“dominar” la tècnica de la glassa. La majoria de les galetes que havia fet fins
el moment eren amb fondant perquè les poques que havia fet amb glassa no
m’agradava gaire el resultat, ni tècnicament i ni estèticament.
La otra razón
para hacer el taller era “dominar” la técnica de la glasa. La mayoría de las
galletas que había hecho hasta ese momento eran con fondant porque las pocas
que hice con glasa no me gustaba el resultado, ni técnica ni estéticamente.
I la vaig encertar de ple! Des de el
primer dia vaig adonar-me que rebria
molt més del que esperava. A part de la
teoria, molt ben explicada i ampliada amb vídeos i d’altres, el millor ha estat
el contacte constant amb les monitores i amb les altres companyes a través d’un
fòrum on plantejar qualsevol qüestió, contestada a les poques hores i amb
exactitud.
Ara no sóc ni molt menys una experta
en galetes de glassa (sempre s’ha de practicar i practicar), però les meves
creacions han millorat considerablement, com podeu veure aquí i aquí.
¡Y la acerté de
lleno! Desde el primer día advertí que recibiría mucho más de lo que esperaba. Aparte
de la teoría, muy bien explicada y ampliada con videos y demás, lo mejor ha
sido el contacto constante con las monitoras y con las otras compañeras a
través de un foro para plantear cualquier cuestión, contestada a las pocas
horas y con exactitud.
Ahora no soy ni
mucho menos una experta en galleras de glasa (siempre hay que practicar y
practicar), pero mis creaciones han mejorado considerablemente, como podéis ver
aquí y aquí.
La darrera part del taller incloïa
la tècnica de la massa acolorida. Aquest tipus de galetes ja les havia vist al
bloc de Mensaje en una galleta, però no m’havien atret especialment, per no dir
gens. Però quan les vaig fer vaig descobrir tot un món nou!
La última parte
del taller incluía la técnica de la masa coloreada. Este tipo de galletas ya
las había visto en el bloc de Mensaje en una galleta, pero no me habían atraído
especialmente, por no decir nada. ¡Pero cuando las hice, descubrí todo un mundo
nuevo!
Aquestes que us porto avui no són
les primeres que vaig crear, que eren uns pollets molt monos, però que em van
quedar una mica crus. Vaig intentar
reflectir un prat a la primavera, amb herba, papallones i floretes. I tot és
galeta, ni fondant ni glassa.
Estas que os
traigo hoy no son las primeras que creé, que eran unos pollitos muy monos, pero
que me quedaron un poco crudos. Intenté reflejar un prado en primavera, con
hierba, mariposas y florecillas. Y todo es galleta, ni fondant ni glasa.
¡Gracias Miriam i Estíbaliz per abrirme las puertas a
todo un mundo nuevo!
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