dilluns, 18 de febrer de 2013

L'ÀLEX JA TÉ 14 ANYS

 
 
El meu fill es diu Àlex i acaba de fer 14 anys. Com passa el temps!
Sempre que recordem el seu naixement fem els mateixos comentaris, que va néixer la matinada d’un dijous gras, quinze dies abans del previst, segurament perquè no es volia perdre el carnaval; i que el vam anomenar “el nen Bond”, perquè va néixer a les 0:07.
[cast.] Mi hijo se llama Alex y acaba de cumplir 14 años. ¡Cómo pasa el tiempo!
[cast.] Siempre que recordamos su nacimiento hacemos los mismos comentarios, que nació la madrugada de un jueves lardero, quince días antes de lo previsto, seguramente porque no quería perderse el carnaval; y que lo apodamos “el niño Bond”, porque nació a las 0:07.
 
 
De petit era un nen molt rialler i alegre, però a la vegada sempre ha estat molt responsable. Potser perquè ha estat rodejat de molts adults, tal i com em deien les seves mestres.
[cast.] De pequeño era un niño muy risueño y alegre, pero a la vez siempre ha sido muy responsable. Quizá porque ha estado rodeado de muchos adultos, como me señalaban sus maestras.
 
 
Ara que és un adolescent continua sent igual d’alegre i de responsable. És un bon fill i una bona persona (i aquí és on m’imagineu a punt de rebentar d’orgull, jajaja!).
[cast.] Ahora que es un adolescente continua siendo igual de alegre y responsable. Es un buen hijo y una buena persona (y aquí es donde debéis imaginarme a punto de reventar de orgullo, jajaja).
 
 
Quan vaig començar amb el bloc i havia de fer la primera entrada vaig pensar que havia de ser especial i li vaig dedicar a l’Alex, amb les galetes que li havia fet pel seu aniversari, inspirades en el seu grup de música favorit d’aleshores.
[cast.] Cuando comencé el blog y tenía que hacer la primera entrada pensé que debía ser especial y se la dediqué a Alex, con las galletas que li había hecho para su cumpleaños, inspiradas en su grupo de música favorito por entonces.
 
 
Però en el darrer any li han canviat els gustos. I la talla de pantalons, que ja em passa més d’un pam, literalment .
[cast.] Pero en el último año le han cambiado los gustos. Y la talla de pantalones, que ya me pasa más de un palmo, literalmente.
 
 
Com que no es un noi gaire llaminer, el pastís ha estat bàsic: xocolata. L’he cobert tot amb fondant de xocolata i l’he decorat amb fondant de color blanc i de color blau cel. I el farcit també és una ganache de xocolata.
[cast.] Como no es un chico goloso, el pastel ha sido básico: chocolate. Lo he cubierto con fondant de chocolate y lo he decorado con fondant blanco y celeste. Y el relleno también es una ganache de chocolate.
 
 
El pastís l’ha compartit amb els companys de l’equip de bàsquet, que és on estan els seus amics, l’entrenador i els pares i mares que vam anar al partit. Un grup fantàstic de persones. Tots plegats ens ho passem molt bé.
[cast.] La tarta la ha compartido con los compañeros del equipo de baloncesto, que es donde están sus amigos, el entrenador y los padres y madres que fuimos al partido. Un grupo fantástico de personas. Juntos lo pasamos muy bien.
 
 
Amb la família ha compartit un berenar amb galetes i cupcakes. Les galetes estaven decorades amb fondant, perquè als meus nebots els encanten les que tenen “allò tou”, com diu el petit, i amb glassa, perquè li encanten a la Cristina, la nostra nora, i últimament la tenim molt consentida.
[cast.] Con la familia ha compartido merienda con galletas y cupcakes. Las galletas estaban decoradas con fondant, porque a mis sobrinos les encantan las que tienen “eso blandito”, como dice el pequeño, y con glasa, porque se encantan a Cristina, nuestra nuera, y últimamente la tenemos muy consentida.
 
 
Els cupcakes preferits de l’Alex són els de vainilla amb buttercream de Kit Kat i, evidentment, no podien faltar (però sí falta la foto, perquè els he fet tantes vegades que no hi vaig pensar). I pels demés he fet uns de nous, per tastar-los: cupcakes de xocolata amb una buttercream de coco.
[cast.] Los cupcakes preferidos de Alex son los de vainilla con buttercream de Kit Kat y, evidentemente, no podían faltar (pero sí falta la foto, porque los he hecho tantas veces que ni lo pensé). Y para los demás he hecho unos nuevos, para probarlos: cupcakes de chocolate con buttercream de coco.
 
 
Per molts anys, “carinyu”!!!


3 comentaris:

  1. Bon dia,

    El diumenge vaig a un aniversari que alguna cosa et toca, que hi hauran aquestes delicioses cosetes que fas?, (jejeje, que dolenta que sóc).

    ResponElimina
  2. Jajajaja!!! Alguna cosa potser que hi hagi......

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...