dimarts, 30 d’abril del 2013

EXPLOSIÓ DE PRIMAVERA



Ja us he dit moltes vegades, fins a fer-me avorrida, que m’agrada fer dolços, però també hi ha una cosa que m’agrada molt i és l’anomenat scrap. Però resistiré la temptació, ho he de fer. Si no ho faig sé que acabaré omplint la casa de cartolines, troquels i tisores, i com que ja la tinc plena de talladors, fondant i glassa, potser hauré de sortir de casa per què m’hi càpiga tot.

Ya os he dicho muchas veces, hasta el aburrimiento, que me gusta hacer dulces, pero también hay una cosa que me gusta mucho y es el llamado scrap. Pero resistiré la tentación, debo hacerlo. Si no lo hago sé que acabaré llenando la casa de cartulinas, troqueles y tijeras, y como ya la tengo llena de cortadores, fondant y glasa, a lo mejor me tengo que salir de casa para que me quepa todo.

 
 
També us he parlat alguna vegada del bloc Les floretes, que són quatre noies, bones amigues meves, que fan coses fantàstiques amb un troquel, un full i cola. Amb l’Eva ja vaig fer el calendarid’advent per Nadal i ara hem tornat a treballar juntes.

También os he hablado alguna vez del bloc Les floretes, que son cuatro chicas, buenas amigas mías, que hacen cosas fantásticas con un troquel, una hoja y cola. Con Eva ya hice el calendario de adviento para Navidad y ahora hemos vuelto a trabajar juntas.





Sempre l’enredo! Ella està molt liada, però jo m’entesto en fer coses juntes, especialment perquè penso que la rebosteria creativa i el scrap tenen moltes coses en comú. I una bona mostra és el que us porto avui: una exploding box farcida de galetes.

¡Siempre la enredo! Ella está muy liada, pero yo me encabezono en haces cosas juntas, especialmente porque pienso que la repostería creativa y el scrap tienen muchas cosas en común. Y una buena muestra es lo que os traigo hoy: una exploding box rellena de galleta.



L’exploding box és una capsa que a l’obrir-la “explota”. Bé, en realitat s’obre i surten coses de dins, com aquella típica que surt un pallasso enganxat a una molla. En la d’avui no surt res, però perquè les galetes no tenen cames, encara.

El exploding box es una caja que al abrirla “explota”. Bueno, en realidad se abre y salen cosas de dentro, como aquella típica que sale un payaso enganchado en un muelle. En la de hoy no sale nada, pero porque las galletas no tienen piernas, todavía.



Entre les dues vam triar el paper que més ens agradava i, aleshores, l’Eva va fer l’exploding (millor visiteu el seu bloc per veure com) i jo unes galetes inspirades en les flors del paper. I aquestes galetes van dintre d’una capseta que hi ha dins de l’exploding. Són galetes de mantega decorades amb glassa i fent servir la tècnica “wet on wet”, és a dir, treballar amb la glassa humida, abans que s’assequi.

Entre las dos escogimos el papel que más nos gustaba y así Eva hizo el exploding (mejor visitáis su blog para ver cómo) y yo unas galletas inspiradas en las flores del papel. Y estas galletas van dentro de una cajita que hay dentro del exploding. Son galletas de mantequilla decoradas con glasa y utilizando la técnica “wet on wet”, o lo que es lo mismo, trabajar con la glasa húmeda, antes de que se seque.



L’exploding amb les galetes l’he regalat a la Cristina, la meva jove (en realitat és la jove del meu home, però, per a mi, també ho és meva) que avui és el seu aniversari i que li agraden molt les galetes decorades amb glassa. Per això a dins de l’exploding hi ha un pastís. I un cotxet de bebè perquè està embarassada.

El exploding con las galletas se lo he regalado a Cristina, mi nuera (en realidad es la nuera de mi marido, pero, para mí, también es mía) que hoy es su cumpleaños y que le gustan mucho las galletas decoradas con glasa. Por eso dentro del exploding hay una tarta. Y un cochecito de bebé porque está embarazada.




M’agrada molt com ha quedat! I a la Cristina també!

¡Me gusta mucho cómo ha quedado!¡Y a Cristina también!

2 comentaris:

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...